Στριπτιζέζ βοήθησαν άντρα με ανίατη ασθένεια να εκπληρώσει την τελευταία του φαντασίωση

Ο 23χρονος Harry Butler πάσχει από μια σπάνιας μορφής μυϊκή δυστροφία, η οποία τον έχει καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι από τα οχτώ του.

Έχει ξεπεράσει μάλιστα κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής του και ξέρει καλά πως το ρολόι μετρά αντίστροφα γι’ αυτόν. Γι’ αυτό και προσπαθεί να κάνει όσα περισσότερα μπορεί στον πιθανότατα λίγο χρόνο που του απομένει στη ζωή.

Αυτό που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει ήταν να επισκεφτεί ένα στριπτιζάδικο, ώστε να το σβήσει από τη λίστα του. Και το έσβησε και με το παραπάνω, έχοντας στο πλευρό του όλα τα κορίτσια του λονδρέζικου κλαμπ Secrets in Hammersmith. Οι οποίες τον υποδέχτηκαν βασιλικά και φρόντισαν να μην το ξεχάσει ποτέ!

Ο Harry επισκέφτηκε το στριπτιζάδικο με τη μαμά του, τη θεία και τη νονά του, όταν είδαν τους υπεύθυνους να τους βάζουν στον χώρο των VIP πελατών και να παρέχουν στον υιό ό,τι καλύτερο είχε να προσφέρει το μαγαζί.

Όπως είπε η μαμά Alison στην εφημερίδα «Get West London»: «Ήταν όλοι τους εκπληκτικοί και τα κορίτσια ήταν τόσο φιλικά. Και δεν ξοδέψαμε τίποτα. Η είσοδος ήταν δωρεάν, τα ποτά κερασμένα και είχε και μερικούς δωρεάν προσωπικούς χορούς». Το κατάστημα είχε διακοσμήσει μάλιστα το τραπέζι του Harry στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, της Τότεναμ.

Η Alison συνέχισε: «Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του και είναι δύσκολο να καταλάβεις τι λέει, συνεχίζει ωστόσο να έχει τις ίδιες ανάγκες με τους άντρες της ηλικίας του… Δεν θα έχει ποτέ κοπέλα και ήθελε να πάει σε ένα στριπτιζάδικο… Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο “Secrets” που έκανε τόσο ιδιαίτερη τη βραδιά του Harry. Το καταδιασκέδασε».

Ο Harry δεν έχει πολλές ακόμα επιθυμίες που θέλει να πραγματοποιήσει, αυτή ωστόσο θα τη θυμάται για καιρό…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s