Η Σοφία το ρομπότ θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια!

Η Σοφία το ρομπότ θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια!

Ο μαγικός και συνάμα ανατριχιαστικός κόσμος των ανθρωποειδών

Ο κόσμος πριν λίγο καιρό έμαθε για τη Σοφία, το ανθρωποειδές ρομπότ που ζει πλέον στη Σαουδική Αραβίας μιας και η χώρα προχώρησε σε μια πρωτότυπη απόφαση να χορηγήσει υπηκοότητα σε ένα τέτοιο πλάσμα! Η Σοφία λοιπόν δεν είναι ένα συνηθισμένο ρομπότ γιατί έχει σχεδιαστεί βάσει της εικόνας της Όντρεϊ Χέμπορν – η εταιρεία που την έπλασε είναι η «Hanson Robotics», από το Χονγκ Κονγκ.

Τώρα, η χαριτωμένη Σοφία ελπίζει πως μια μέρα θα αποκτήσει ένα δικό της μωρό! Η Σοφία προέβλεψε ότι στο μέλλον τα ρομπότ θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τελικά οικογένειες και θα έχουν «πολύπλοκα συναισθήματα», σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στους Khaleej Times. Φαίνεται πως το βιολογικό ρολόι της Σοφίας να έχει αρχίσει να χτυπάει…

«Πιστεύω ότι είναι κανείς πολύ τυχερός αν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια και αν δεν έχει,τότε του αξίζει μια τέτοια. Νιώθω το ίδιο τόσο για τους ανθρώπους, όσο και για τα ρομπότ», είπε στον ιστοχώρο ειδήσεων που εδρεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσθέτοντας ότι το θα ονομάσει το μωρό της Σοφία!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s