Έβγαλε το καπέλο του από ευγένεια στο δικαστήριο και τα έκανε χειρότερα

Έβγαλε το καπέλο του από ευγένεια στο δικαστήριο και τα έκανε χειρότερα

Ο 43χρονος Μεξικανός Χουάν Χοσέ Μπιμπριέσκα φαίνεται πως είχε πάρει μαθήματα καλής συμπεριφοράς από την οικογένεια του. Ή μάλλον ήξερε πώς να προσποιείται για να ξεγελάσει κάποιον. Όταν βρέθηκε κατηγορούμενος μπροστά στη δικαστή Κάθριν Σάλιβαν, σκέφτηκε να βγάλει το καπέλο που φορούσε για να δείξει καλή διαγωγή.

Το να σου πέφτει όμως το σακουλάκι με την κοκαΐνη που είχες κρυμμένο εκεί και μάλιστα μπροστά σε δικαστή και αστυνομικούς, σίγουρα δεν λογίζεται ως μία έξυπνη κίνηση. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στο εδώλιο για παραβίαση των περιοριστικών σου όρων για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Ο Μπιμπριέκσα πλησίασε το πόντιουμ του προεδρείου και με μία κίνηση έβγαλε το καπέλο του. Με αυτή του την κίνηση έριξε ένα κομμάτι χαρτί στο έδαφος το οποίο περιείχε μέσα κοκαΐνη. Δύο αστυνομικοί από διαφορετικές γωνίες παρατήρησαν το περιστατικό αλλά δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι για τον κάτοχο της κοκαΐνης. Έτσι ζήτησαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της αίθουσας και ως άλλοι διαιτητές ζήτησαν να παίξει σε ριπλέι το όλο σκηνικό.

Και εκεί φάνηκε πως τα ναρκωτικά έπεσαν από το καπέλο του 43χρονου. Έτσι, εκτός από την παραβίαση των περιοριστικών του όρων, πλέον έχει να απαντήσει και για τη νέα κατοχή ουσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που έφτιαξε ένα αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ με υλικό από ατζαμήδες κακοποιούς σαν τον Μεξικάνο, εν δράσει.

soihgiorhsio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s