Εγκλήματα παπάδων που προκαλούν απορίες.

1.

Ένας ιερέας καταγόμενος από χωριό του Πύργου συνελήφθη, καθώς εντοπίστηκε να κατέχει ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη βάρους 7,4 γραμμαρίων. Φήμες που θέλουν να τραγουδά «ρίξε λιγάκι τουμπεκί θεούλη μου στον αργιλέ μου απάνω» είναι ανεπιβεβαίωτες.

2.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στην Πάτρα συνέλαβαν τον ιερέα και τον αδελφό του, γιατί πέραν των άλλων εντόπισαν στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι. Προφανώς, η υπερασπιστική γραμμή θα ήταν κάτι του στυλ «Κι αν δω τον Χάρο με τα μάτια μου;».

3.

Μετά τη σύλληψη, έγινε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος ιερέας μαζί με τον 44χρονο αδελφό του, διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο της Πάτρας και όταν ξεκίνησαν για να επιστρέψουν στο χωριό τους, παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παπάς, κόκκινα φανάρια, οπλοκατοχή, νυχτερινό κέντρο. Όλα σε μία πρόταση.

4.

Χειροπέδες για ζωοκλοπή πέρασαν αστυνομικοί σε ιερέα στα Βάγια Βοιωτίας μετά από καταγγελία συγχωριανού του. Ο παπάς φαίνεται πως απέδωσε λάθος την μετάφραση του «Εγώ ειμί ο ποιμήν ο καλός. Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων».

5.

Παπάς με μπόλικα παπάδια στην κατοχή του. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου οδηγήθηκαν συγγενείς του άνδρα που συνελήφθη με τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ανάμεσά τους ένας ιερέας και μια παπαδιά. Δουλειές με φούντες έχουν στην Κρήτη.

6.

Αλητεία. Γηπεδικός. Παπάς “επιστήμονας”. Ένας 45χρονος ιερέας από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπως φέρεται κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και του Ισραήλ, στο Παγκρήτιο Στάδιο, από την κερκίδα όπου βρισκόταν σημάδευε με λέιζερ τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.

7.

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε έναν 52χρονο ιερέα στα Τρίκαλα, ο οποίος όπως φέρεται είχε εκδώσει εικονικά τιμολόγια αξίας μεγαλύτερης των 150.000 ευρώ. Πότε είπαμε ότι θα φορολογηθεί η Εκκλησία;

8.

Η Αστυνομία συνέλαβε 46χρονο ιερέα που φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει εννέα εικόνες που χρονολογούνται από τον 18ο και 19ο αιώνα για 450.000 ευρώ. Γιατί, πάνω απ’ όλα η πίστη. Πόσες γριούλες φίλησαν άραγες αυτά τα βρώμικα χέρια;

9.

Στο Κιλκίς, ένας παπάς και ένας επίτροπος φέρεται να έσκαβαν κρυφά με σε εκκλησία του χωριού Φύσκα, προκειμένου να εντοπίσουν θησαυρό που σύμφωνα με το θρύλο βρίσκεται κρυμμένος εκεί. Να ενημερώσουμε όσους ψάχνουν.

10.

Γραν Θεφτ Ότο. Οι αστυνομικοί στο Λασίθι συνέλαβαν 29χρονο ιερέα, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας. «Ού κλέψεις».

Σχετική εικόνα

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s